ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:54
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Σινεμά

Παγκόσμια πρεμιέρα για αυτή την ταινία, στο AppleTV Plus

Newsroom K

Στο αρχικό πρόγραμμα της Sony ήταν να κυκλοφορήσει η ταινία στους κινηματογράφους στις 12 Ιουνίου, αλλά αναβλήθηκε όπως πολλές άλλες λόγω κορωνοϊού

Νάκης Αντωνίου 

H πολεμική δραματική ταινία «Greyhound» προγραμματίστηκε για παγκόσμια πρεμιέρα στις 10 Ιουλίου, αποκλειστικά στο ApplePlus TV. H ανακοίνωση αυτή έρχεται έναν μήνα αφότου η AppleTV αγόρασε τα δικαιώματα από τη Sony Pictures, μετά από μία «δημοπρασία».

Στο αρχικό πρόγραμμα της Sony ήταν να κυκλοφορήσει η ταινία στους κινηματογράφους στις 12 Ιουνίου, αλλά αναβλήθηκε όπως πολλές άλλες λόγω κορωνοϊού. Λαμβάνει χώρα στις πρώτες μέρες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, όσο μια σειρά από συμμαχικά πλοία με ηγέτη τον καπετάνιο Ernest Krause, διασταυρώνουν τα ανήσυχα νερά του Βόρειου Ατλαντικού κυνηγημένοι από τα υποβρύχια των Ναζί.

Μαζί με τον Tom Hanks, πρωταγωνιστούν οι Stephen Graham, Rob Morgan και Elisabeth Shue. H ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα «The Good Shepherd» του C.S. Forester, με σκηνοθεσία του Aaron Schneider και σενάριο του Hanks.

Το «Greyhound» είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα των ταινιών που προορίζονταν για τη μεγάλη οθόνη αλλά αναγκάστηκαν να μεταφερθούν σε πλατφόρμα streaming, μιας και τα μέτρα ασφαλείας λόγω της πανδημίας ανέβαλαν την πρεμιέρα. Άλλες ταινίες με παρόμοια τύχη είναι το «The King of Staten Island» του Amazon Prime, το «The Lovebirds» του Netflix και το «Artemis Fowl» του Disney+.

Δείτε το τρέιλερ του «Greyhound»

Πηγή: Must 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ