ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Σινεμά

Το Κέντρο Τεχνών Κίμωνος παρουσιάζει τις Προβολές στον Κήπο

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Προτείνει μια σειρά υπαίθριων προβολών στον κήπο του, με ταινίες από τον κυπριακό και διεθνή κινηματογράφο

Το Κέντρο Τεχνών Κίμωνος παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Προβολές στον Κήπο. Η εκδήλωση της διοργάνωσης των προβολών γίνεται με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Κέντρο Τεχνών Κίμωνος προτείνει μια σειρά υπαίθριων προβολών στον κήπο του, με ταινίες από τον κυπριακό και διεθνή κινηματογράφο. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δέκα ταινίες με ιδιαίτερη έμφαση στο είδος του biopic, δηλαδή ταινίες βασισμένες στη ζωή διάσημων προσωπικοτήτων.

Η πρώτη προβολή θα γίνει στις 31 Ιουλίου και το πρόγραμμα θα διαρκέσει όλο τον Αύγουστο μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα στις 31 Ιουλίου θα προβληθεί η ταινία Rosemarie του Άδωνι Φλωρίδη. Στις 2 Αυγούστου το Capote του Bennett Miller και στις 4 Αυγούστου το American Splendor των Shari Springer Berman και Robert Pulcini.

Στις 7 Αυγούστου η ταινία Bohemian Rhapsody του Bryan Singer, ενώ στις 9 Αυγούστου το Αγόρι στη Γέφυρα του Πέτρου Χαραλάμπους και στις 12 Αυγούστου το Goodfellas του Martin Scorsese.

Ακόμη στις 19 Αυγούστου η Παύση της Τώνιας Μισιαλή, στις 21 Αυγούστου το The Theory of Everything του James Marsh και στις 26 Αυγούστου το Cadillac Records του Darnell Martin.

Τέλος στις 28 Αυγούστου θα προβληθεί το Walk the Line του James Mangold.

Όλες οι προβολές αρχίζουν στι 9 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες, καθώς επίσης και να προμηθευτούν διαδικτυακά εισιτήρια, στην ιστοσελίδα του Κέντρου, στο https://www.kimonosartcenter.com/garden-screenings

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ