ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:04
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Θέατρο-Χορός

«Αν Αργήσω, Κοιμήσου» του Άκη Δήμου

Του Απόστολου Κουρουπάκη

Του Απόστολου Κουρουπάκη

kouroupakisa@kathimerini.com.cy

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στο Δημαρχείο της Πόλεως Χρυσοχούς την Τετάρτη 21 Αυγουστου

Η θεατρική ομάδα Point To Contemporary Theater παρουσιάζει, για πρώτη φορά στην Κύπρο, το έργο «Αν αργήσω, κοιμήσου» του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία Ευαγγελίας Ονουφρίου. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στο Δημαρχείο της Πόλεως Χρυσοχούς την Τετάρτη 21 Αυγουστου και προσδοκεί να χαρίσει γέλιο και στιγμές χαλάρωσης. Ταυτόχρονα, όμως, θέλει, μέσω του χιούμορ, και με τρόπο που ο καθένας μπορεί έμμεσα να προσλάβει να δημιουργήσει ερωτήματα και να μας βάλει σε σκέψεις.

Οι πολύπλοκοι χαρακτήρες του έργου, τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους και συνάμα έχοντας τόσα πολλά κοινά σημεία, παρουσιάζονται επί σκηνής από επτά ηθοποιούς, που ξεδιπλώνουν προβληματισμούς, απωθημένα, απογοητεύσεις και εσώψυχα για τον έρωτα και τις διαπροσωπικές σχέσεις: «Με θέλει;», «Είναι ο σωστός άνθρωπος για μένα;», «Μήπως με θέλει και δεν το ξέρει;», «Μήπως με θέλει και δεν το ξέρω εγώ;», «Γιατί δεν έστειλε μήνυμα;», «Έχουμε σχέση ή τζάμπα πίνω;».

Όλες αυτές είναι οι ερωτήσεις που μας κάνουν να αμφιταλαντευόμαστε καθημερινά, δοσμένες με ένα τρόπο κωμικοτραγικό, με έντονο χιούμορ και άφθονη διάθεση για διασκέδαση. Με ειλικρίνεια προς όλους, αλλά και προς τον εαυτό τους, οι χαρακτήρες του έργου, έχοντας ανοίξει όλα τα χαρτιά τους, καταλήγουν στο γεγονός ότι, σε κόντρα των καιρών, εκείνοι δεν θα σταματήσουν να ζουν τα συναισθήματά τους δυνατά, χωρίς φόβο και ταμπέλες, όσο κι αν τους στοιχίζει αυτό.

Πληροφορίες

Παίζουν (αλφαβητικά): Νικόλας Δημητρίου, Παναγιώτης Ζαμπακίδης, Άντρεα Κάσινου, Κώστας Κωνσταντίνου, Ισαβέλλα Μελετίου, Εύα Μιλτιάδου, Ευαγγελία Ονουφρίου, Μαρί Τζαγικιάν - Ιωάννου

Παραστάσεις: Τετάρτη, 21 Αυγούστου, ώρα 9:00, Δημαρχείο Πόλεως Χρυσοχούς, Γρίβα Διγενή 10, Πόλη Χρυσοχούς.
Θα ακολουθήσουν παραστάσεις στη Λάρνακα στο Savino Rock Bar, στις 27 και 28 Αυγούστου, και στη Λεμεσό στο Θέατρο Ένα (Β΄ δημοτική Αγορά), στις 29 και 30 Αυγούστου και στη Λευκωσία τον Σεπτέμβριο (21, 22, 28, 29 / 9) και στις 5, 6, 12, 13 Οκτωβρίου, στην έδρα της θεατρικής ομάδας Point To Contemporary Theater, στο Θέατρο WhereHaus 612, Μιχαήλ Κουσουλίδη 5, βιομ.
Παλλουριώτισσας, Λευκωσία. Κρατήσεις: 99 122 552/ 99 588 103
Πληροφορίες: 4pointto@gmail.com f: WhereHaus612

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ