ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Θέατρο-Χορός

Ανοικτό κάλεσμα από τη Στέγη Χορού Λεμεσού

Newsroom K

Tο ερευνητικό πρόγραμμα One Day Express Lab συνεχίζει και φέτος από το 2010

Tο ερευνητικό πρόγραμμα της Στέγης Χορού Λεμεσού, One Day Express Lab συνεχίζει και φέτος από το 2010. Το ODEL προσκαλεί άτομα από διαφορετικές επιστημονικές / καλλιτεχνικές / επαγγελματικές ειδικότητες, τα οποία θα συνεργαστούν ανά δύο και για μία μόνο ημέρα, με σκοπό να ερευνήσουν μία ιδέα σε ένα θέμα της επιλογής τους.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, η Στέγη Χορού Λεμεσού μεταφέρει το ODEL διαδικτυακά. Με αυτό το κάλεσμα, αναζητά συμμετέχοντες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και θέλουν να πειραματιστούν με διάφορες μορφές παραστατικών τεχνών και άλλα επαγγέλματα. Τα αποτελέσματα αυτής της μονοήμερης συνεργασίας θα παρουσιαστούν σε μορφή διαδικτυακών performances μέγιστης διάρκειας 10 λεπτών οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 18 ή 25 Ιουλίου.

Προϋποθέσεις:

• Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα όλων των καλλιτεχνικών / επιστημονικών / επαγγελματικών ειδικοτήτων από όλη την Κύπρο τα οποία επιθυμούν να πειραματιστούν και να φέρουν σε διάλογο την πρακτική τους με την καλλιτεχνική δημιουργία.

• Οι επιλογή των συμμετεχόντων και η επιμέλεια των ντουέτων συνεργασίας θα γίνει από τη Στέγη Χορού Λεμεσού.

• Η Στέγη Χορού Λεμεσού προσφέρει αμοιβή στους συμμετέχοντες στηρίζοντας την καλλιτεχνική δημιουργία

 

Πληροφορίες

Δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας το βιογραφικό σας στο project@dancehouselemesos.com με θέμα “ODEL/ Application” μέχρι την 8η Ιουλίου 2020 και ώρα 12:00 μ.μ.

Παρακαλώ σημειώστε στο email την ημέρα διαθεσιμότητας σας επιλέγοντας μία ή και τις δύο από τις εξής ημερομηνίες: 18 Ιουλίου ή 25 Ιουλίου

Για περισσότερες πληροφορίες: 25340618 και project@dancehouselemesos.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ