ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:18
28°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Θέατρο-Χορός

Δεν υστερούν σε γνώσεις, εμπειρία και δημιουργικότητα οι Κύπριοι σκηνοθέτες

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Ένωση Σκηνοθετών Κύπρου καλεί κρατικούς και ημικρατικούς φορείς να τους σέβονται

Δεν υστερούν σε γνώσεις, εμπειρία, δημιουργικότητα, επαγγελματική κατάρτιση και διεθνείς βραβεύσεις οι Κύπριοι σκηνοθέτες σε σχέση με τους άλλους Ευρωπαίους συναδέλφους τους, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Σκηνοθετών Κύπρου καλώντας τους κρατικούς και ημικρατικούς φορείς όπως λειτουργούν με προσοχή και σεβασμό έναντι τους.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Σκηνοθετών Κύπρου, με αφορμή την πρόσφατη δημοσίευση στον Τύπο του καταξιωμένου Κύπριου σκηνοθέτη Ανδρέα Πάντζη σε σχέση τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την ανάθεση σκηνοθεσίας στον ΘΟΚ καλεί τους κρατικούς και ημικρατικούς φορείς «όπως λειτουργούν με προσοχή και σεβασμό προς όλους τους Κύπριους σκηνοθέτες».

«Οι σκηνοθέτες της Κύπρου δεν υστερούν σε γνώσεις, εμπειρία, δημιουργικότητα, επαγγελματική κατάρτιση, διεθνείς βραβεύσεις σε σχέση με τους άλλους Ευρωπαίους συναδέλφους τους», σημειώνει.

Ζητούν λοιπόν, προσθέτει, «όπως τους παρέχεται η δυνατότητα να δημιουργούν σε ένα περιβάλλον με ίσες ευκαιρίες εργοδότησης σε όλους τους τομείς όπου εφαρμόζεται η σκηνοθετική τέχνη: τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ