ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:01
23°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Θέατρο-Χορός

Ολοκληρώθηκε ο Μήνας Θεάτρου του Δήμου Λακατάμιας

Newsroom K

Το θεατρόφιλο κοινό παρακολούθησε με ασφάλεια τις 6 υπέροχες θεατρικές παραστάσεις

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος ο Μήνας Θεάτρου Δήμου Λακατάμιας. Τηρώντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα που προέκυπταν από τα εκάστοτε Διατάγματα και οδηγίες των αρμοδίων, το θεατρόφιλο κοινό παρακολούθησε με ασφάλεια τις 6 υπέροχες θεατρικές παραστάσεις που φιλοξενήθηκαν στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας.

Η Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο Λακατάμιας και η Υπηρεσία του Δήμου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους, στο Θέατρο Σκάλα, στο Σατυρικό Θέατρο, στο Θεατρικό Σωματείο «Πελασγοί», στην ΕΘΑΛ, στο Θέατρο Γέλιο και στο Θέατρο Αντίλογος, για τις υπέροχες παραστάσεις που παρουσίασαν. Ευχαριστούν επίσης τους Δημότες Λακατάμιας, και όχι μόνο, για τη μεγάλη ανταπόκριση, την κατανόηση και τη συνεργασία τους.

Η Δήμαρχος Λακατάμιας, Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα, σε δηλώσεις της μετά το πέρας των παραστάσεων, ανέφερε ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για πραγματοποίηση του Μήνα Θεάτρου, ακόμα και κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες που περνάμε, αποδείχθηκε σωστή, αφού το κοινό προσέτρεξε μαζικά να εξασφαλίσει, τα απαραίτητα για την είσοδο στο Αμφιθέατρο, Δελτία Εισόδου, για να μπορέσει και φέτος να παρακολουθήσει τις παραστάσεις.

Ο Δήμος Λακατάμιας, ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου, με την ευχή να τελειώσει η πανδημία του κορωνοϊού, για να μπορεί το κοινό ελεύθερα να απολαύσει τις παραστάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ