ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 08:51
24°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Θέατρο-Χορός

Το Θέατρο ΑντίΛογος παρουσιάζει Ντάριο Φο

Του Απόστολου Κουρουπάκη

Του Απόστολου Κουρουπάκη

kouroupakisa@kathimerini.com.cy

Πρόκειται για ένα έργο με το οποίο ο Φο σατιρίζει και αποκαλύπτει καίρια πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα

Την κωμωδία «Κλάξον, τρομπέτες και πλάκες» του Ντάριο Φο παρουσιάζει στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτιστικής Αποκέντρωσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού το Θέατρο ΑντίΛογος.

Πρόκειται για ένα έργο με το οποίο ο Φο σατιρίζει και αποκαλύπτει καίρια πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα, ιδωμένα μέσα από τη φάρσα, την πλάκα, το γέλιο και το κομφούζιο. Τη σκηνοθεσία του «Κλάξον, τρομπέτες και πλάκες» του Ντάριο Φο έχει αναλάβει η Μαρία Μανναρίδου Καρσερά, η οποία μαζί με τον Φώτη Φωτίου έχουν την ευθύνη απόδοσης και διασκευής του κειμένου. Οι επιλογές του Θεάτρου ΑντίΛογου έχουν πάντοτε ως γνώμονα την επιλογή έργων που δίνουν στον συν-άνθρωπο αξίες και ιδανικά άφθαρτα στον χρόνο.

Μεγάλη περιοδεία στην ύπαιθρο

Η παράσταση θα ταξιδέψει στις 23 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Μάριος Τόκας, στα Πολεμίδια, στις 24 Ιουλίου στο Κοινοτικό Πάρκο Αγίας Παρασκευής, στο Πέρα Χωριό και στις 31 Ιουλίου στο Μιτσερό στο Αμφιθέατρο «Κωστής Δαμιανού». Τον Αύγουστο η παράσταση «Κλάξον, τρομπέτες και πλάκες» του Ντάριο Φο θα πάει στο Πρώην Γυμνάσιο Πεδουλά (4 Αυγούστου), στο Κοινοτικό Στάδιο Απλικίου (9 Αυγ.) και στις 13 Αυγούστου στα Αναπαυτήρια της ΠΕΟ στα Περβόλια.

Συντελεστές

Τη διασκευή του κειμένου έκαναν οι Μαρία Μανναρίδου Καρσερά / Φώτης Φωτίου, σκηνοθεσία Μαρία Μανναρίδου Καρσερά, σκηνογραφία – ενδυματολογία: Ηλέκτρα Κυθραιώτου, μουσική επιμέλεια Δημήτρης Ζαχαρίου. Σχεδιασμός Φωτισμού: Κούλης Σιαμπτάνης. Παίζουν οι ηθοποιοί: Θανάσης Δρακόπουλος, Σάββας Μενοίκου, Βασίλης Παφίτης, Αντρέας Σιαμαρής, Φώτης Φωτίου, Βαλάντω Χαραλάμπους και Χριστίνα Χριστόφια.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ