ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Πολιτισμός

Το Συντονιστικό Συμβούλιο Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού προβληματίζεται και αναζητεί λύσεις

Newsroom K

Ζητάει βοήθεια από το κράτος ούτως ώστε να επιβιώσει ο πολιτισμός μέσα από την πανδημία

Το Συντονιστικό Συμβούλιο Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού προβληματίζεται και αναζητεί λύσεις και βοήθεια από το κράτος ούτως ώστε να επιβιώσει ο πολιτισμός μέσα από την πανδημία.

Μέσα στη επιστολή που έγραψαν και τόνισαν τα εξής:

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την πανδημία σε σχέση με τις πολιτιστικές οργανώσεις της πόλης της Λεμεσού έχουν αδικήσει πλήρως ένα τομέα της κοινωνικής μας ύπαρξης που ονομάζεται πολιτισμός. Θεωρούμε ότι τα μέτρα θα μπορούν έστω και τώρα να διαμορφωθούν με τέτοιο τρόπο που να δίνεται η ευκαιρία στη συνέχεια της ύπαρξης των πολιτιστικών θεσμών, των οργανώσεων, των εκδηλώσεων αλλά και ταυτόχρονα την ευκαιρία στον πολίτη να συμμετάσχει στην πολιτιστική ζωή που η Λεμεσός ανέκαθεν είχε και πρέπει να έχει.

Στηρίζουμε τα Σωματεία, τις οργανώσεις και τους πολιτιστικούς οργανισμούς που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διατηρήσουν έστω και στο ελάχιστο τη σχέση του πολίτη με τον πολιτισμό.

Πιστεύουμε ότι η οικονομική βοήθεια και η μετατροπή των περιοριστικών μέτρων - πάντα βέβαια στα επιτρεπόμενα πλαίσια για τον έλεγχο της πανδημίας - θα είναι σημαντικοί παράγοντες που θα επιτρέψουν την πολιτιστική έκφραση και θα δώσουν ανάσα στους φορείς αλλά και στους πολίτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ