ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:31
32°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Προσφορές

50 Best Restaurants: Ένας οδηγός εστιατορίων

Newsroom K

Aυτή την Κυριακή μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

O απόηχος του 2019 μας αφήνει κληρονομία αρκετά νέα εστιατόρια μεταξύ των οποίων και εστιατόρια πολυτελών ξενοδοχείων, τα οποία ανεβάζουν τον πήχη δίνοντας έμφαση στο fine Dinning και δημιουργώντας ένα πολυσύνθετο γαστρονομικό σκηνικό. Το 2019 το Wiz ήταν για ακόμη μια φορά στενός παρατηρητής των γαστρονομικών εξελίξεων.

Επικοινώνησε με σεβασμό, εγκυρότητα και αντικειμενικότητα τον παλμό της αγοράς, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο ακόμα περισσότερους φανατικούς χρήστες της εφαρμογής. Αυτούς τους φανατικούς χρήστες θελήσαμε να τιμήσουμε και να ευχαριστήσουμε παραθέτοντας για τρίτη χρονιά τα 50 καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου.

Μια πολυτελή έκδοση που παρουσιάζει τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου όπως τα ψήφισαν για τρίτη χρονιά οι 50.000 αναγνώστες του Wiz Guide. Η έκδοση παρουσιάζει τα καλύτερα εστιατόρια χωρίζοντας τα σε έξι βασικές κατηγορίες: Kυπριακή, Διεθνής, Μεσογειακή, Ψάρι, Έθνικ και Street Food.

Στο ίδιο πακέτο της “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ” θα βρείτε το νέο τεύχος του Lifestyle περιοδικού “Beautiful People” καθώς και το νέο τεύχος του “Σπίτι και Ζωή”

Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ αποτελεί Life style!

Ποια είναι τα 50 καλύτερα εστιατόρια του νησιού για το 2019 στις κατηγορίες Κυπριακή, Διεθνές, Μεσογειακή, Ψάρι, Έθνικ και Street Food;

Την απάντηση έδωσαν οι 35.000 Wizers που επέλεξαν και ψήφησαν, τους καλύτερους της χρονιάς. Εμείς σας τους παρουσιάζουμε σε ένα πολυτελή ένθετο, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Χορηγός τεύχους: Antamivi της Τράπεζας Κύπρου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ