ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:56
24°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Προσφορές

Ένθετο Εκπαίδευση 2019: Η Κύπρος ως διεθνές κέντρο ανώτατης εκπαίδευσης

Newsroom K

Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου μαζί με την «Κ»

Πρυτάνεις των πανεπιστημίων επισημαίνουν τους στόχους και τις προκλήσεις της ανώτατης εκπαίδευσης της Κύπρου και εξηγούν τις προσπάθειες που κάνουν τα ιδρύματα τους έτσι ώστε να καθιερωθεί η χώρα μας ως προορισμός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για τους ξένους φοιτητές στο ειδικό Ένθετο της «Καθημερινής».

Επιπρόσθετα, ζητήσαμε την άποψή των πρυτάνεων για το σημερινό επίπεδο της εκπαίδευσης στην Κύπρο, τις προοπτικές του πανεπιστημίου στο οποίο εργάζονται, τις αδυναμίες που εντοπίζουν στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση και τους τομείς που χρίζουν βελτίωσης και εκσυγχρονισμού.

Σημαντική έμφαση δίνεται, επίσης, στις ενέργειες που απαιτούνται από την πολιτεία και τα ιδρύματα για την ενίσχυση της ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης, την παροχή ξενόγλωσσων προγραμμάτων ως παράθυρο ευκαιρίας για προσέλκυση ξένων φοιτητών καθώς και τα οφέλη που έχουν οι φοιτητές από τα μνημόνια συνεργασίας των κυπριακών ιδρυμάτων με αναγνωρισμένα πανεπιστήμια και οργανισμούς του εξωτερικού.

Στο ίδιο πακέτο της «Καθημερινής» θα βρείτε το νέο τεύχος του lifestyle περιοδικού «BeautifulPeople» και τον πρώτο τόμο της νέας σειράς της Disney, τα Άπαντα του Ρομάνο Σκάρπα με τίτλο «Πιστολίδι στο Φαρ Ουεστ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ