ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 10:44
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Προσφορές

Ένθετο Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2019

Newsroom K

Την Κυριακή 4 Αυγούστου μαζί με την «Κ»

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη έχει ως στόχο την εδραίωση των επιχειρήσεων στη συνείδηση της κοινωνίας, όχι μόνο βάσει της κερδοφορίας τους, αλλά κυρίως βάσει της συνεισφοράς τους στη βιώσιμη ανάπτυξη, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας και στις αυριανές προκλήσεις.

Απευθυνθήκαμε σε κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμούς και παρουσιάζουμε τις δράσεις τους, επιδιώκοντας να τονίσουμε την αναγκαιότητα της κοινωνικής ευθύνης και ευαισθητοποίησης για την ανάπτυξη και εξέλιξή τους στους τομείς που δραστηριοποιούνται.

Το ειδικό αφιέρωμα Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη - οι Κοινωνικά Ευαίσθητες Κυπριακές Επιχειρήσεις επιχειρεί να προωθήσει τις εταιρείες που έχουν έντονο εταιρικό κοινωνικό έργο, να αναδείξει βέλτιστες πρακτικές που ασκούν και να προωθήσει το έργο τους ως παράδειγμα προς μίμηση για όλο τον εταιρικό κόσμο.

Η θετική ανταπόκριση των επιχειρήσεων στην Στρατηγική ΕΚΕ και η κοινωνικά υπεύθυνη δράση τους, αποτελούν ένα από τα βασικά οχήματα για την ανάκαμψη της οικονομίας.

Στο ίδιο πακέτο της «Καθημερινής» θα βρείτε το νέο τεύχος του lifestyle περιοδικού «BeautifulPeople», τον τρίτο τόμο της νέας σειράς της Disney με θέμα «Χρήμα, χρήμα, χρήμα» και τον ενδέκατο τόμο της σειράς Εθνικές Κρίσεις με θέμα «1932, Η χρεωκοπία και το τέλος του βενιζελισμού».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ