ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:00
28°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Προσφορές

Εθνικές κρίσεις - Τόμος 7: Εκσυγχρονισμός και συντήρηση από τον 19ο στον 21ο αιώνα

Newsroom K

Την Κυριακή 30 Ιουνίου μαζί με την «Κ»

Μια νέα εκδοτική σειρά της «Καθημερινής» που φωτίζει το παρελθόν με τα μάτια στο παρόν και στο μέλλον.

Ο έβδομος τόμος είναι αφιερωμένος στη διαμάχη μεταξύ εκσυγχρονισμού, συντήρησης και λαϊκισμού από τον 19ο έως και τον 21ο αιώνα.

Πώς εκδηλώθηκε κατά την επανάσταση του 1821 και ποιος ο ρόλος των κληρικών. Πώς εκφράστηκε στα χρόνια του Όθωνα και συνεχίστηκε με την αντιπαράθεση μεταξύ Xαρίλαου Τρικούπη και Θεόδωρου Δηλιγιάννη. Τι μορφή πήρε αυτή η διαμάχη μεταπολεμικά στη δεκαετία του 1960 και στα χρόνια της απριλιανής δικτατορίας. Ποια ήταν η παρακαταθήκη του Αντρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη.

Στο ίδιο πακέτο της «Καθημερινής» θα βρείτε το νέο τεύχος του lifestyle περιοδικού «Beautiful People» και το περιοδικό MAN.

Στο περιοδικό ΜΑΝ που κυκλοφορεί

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το νέο τεύχος του περιοδικού MAN που κυκλοφορεί. Διαβάστε για τις συνεντεύξεις των δύο πρωταγωνιστών της θεατρικής παράστασης «Δείπνο με φίλους», αλλά και για την επιστροφή του Τιμούρ Κεσπάγια στην Ανόρθωση.

- Ο Φάνης Μουρατίδης και ο Λευτέρης Ζαμπετάκης, οι πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης ‘Δείπνο με φίλους’ μας μιλούν για το πρώτο τους κοινό θεατρικό ντεπούτο και εξηγούν όσα τους ενώνουν και όσα τους κάνουν να ξεχωρίζουν.

- Ο Στέλιος Σφηκουρής, ο σέρφερ που δαμάζει τα κύματα μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να κάνει κανείς αυτό που αγαπά και μας προτρέπει να μην αφήσουμε ανεκμετάλλευτο το πιο βασικό μας φυσικό στοιχείο, τη θάλασσα.

- Τιμούρ Κεσπάγια: H επιστροφή του στη Μεγάλη Κυρία και η νέα πρόκληση στην καριέρα του.

- Summer man code: οδηγός για να πετύχεις χαλαρές εμφανίσεις στο χρώμα του καλοκαιριού. Προτάσεις για όλα τα γούστα με κυρίαρχο το χρώμα του μπλε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ