ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γαστρονόμος Ιουλίου: Καλοκαίρι στην Ελλάδα

Την Κυριακή 8 Ιουλίου μαζί με την «Κ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το τεύχος Ιουλίου ονομάζεται: «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» και αφιερώνεται στις μυρωδιές τις γεύσεις και την ατμόσφαιρα της ωραιότερης ίσως χώρας στον κόσμο. O Χριστόφορος Πέσκιας ζυμώνει τις πιο ελαφριές καλοκαιρινές πίτσες.

Επιλέγουμε τα χόρτα της εποχής, από βλήτα μέχρι γλιστρίδα αλλά και τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά φρούτα που θα μπουν σε κατσαρόλες και φούρνους και θα αναμειχθούν μαζί με τυριά και θαλασσινά αποτελώντας με τον απλούστερο τρόπο τα πιο δημιουργικά θερινά πιάτα.

Όσο για τις διάσημες μαγείρισσες του νησιού μας; Η Αθηνά Λοιζίδου καταπιάνεται με καλοκαιρινούς μεζέδες από πικάντικες ψητές γαρίδες μέχρι ψαροκεφτέδες με μελιτζανοσαλάτα, ενώ η Μαριλένα Ιωαννίδου μαγειρεύει τα λατρεμένα μας χειροποίητα μακαρόνια με ντομάτα και γλιστρίδα αποδίδοντας τέλεια το μεγαλείο της μεσογειακής κουζίνας.

Στο ίδιο πακέτο της Καθημερινής θα βρείτε το δεύτερο τόμο της σειράς «Οι Τούρκοι κι εμείς» αλλά και το lifestyle περιοδικό Beautiful People. Όλα σε ένα πακέτο μόλις με 2,5 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση