ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Προσφορές

Γαστρονόμος Ιουνίου - Πόσοι κορυφαίοι σεφ χωρούν σε ένα τεύχος; - RESTART

Newsroom K

Την Κυριακή 21 Ιουνίου μαζί με την «Κ»

Επιτέλους οι Έλληνες σεφ επιστρέφουν στα πόστα τους, στις κουζίνες των εστιατορίων τους, και μαζί τους παίρνει ξανά μπροστά η ελληνική γαστρονομία. Ο Γαστρονόμος καταγράφει το restart της εστίασης και αποτυπώνει το κλίμα των πρώτων ημερών.

Οι αγαπημένοι μας σεφ γιορτάζουν την επανεκκίνηση της ελληνικής γαστρονομίας φτιάχνοντας μια ζηλευτή συλλογή εδεσμάτων που θα αφήσει εποχή.

Ενωμένοι όσο ποτέ, οι Έλληνες κορυφαίοι σεφ, με ανανεωμένες δυνάμεις και όρεξη που ξεχειλίζει, ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του «Γαστρονόμου» και στρώνουν ένα καλοκαιρινό τραπέζι γιορτάζοντας την ίδια την επιστροφή στη… ζωή, μια συλλογή εξαίσιων συνταγών από τους καλύτερους, που θα αφήσει εποχή.

Η ελληνική γαστρονομία στα καλύτερά της!

Ακόμα, θα βρείτε 70 λαχταριστές συνταγές για το καλοκαίρι. Επιπλέον, η Αθηνά Λοϊζίδου μάς σερβίρει το πιο χορταστικό και εύγευστο κυπριακό μπέργκερ και υπέροχο μιλφέιγ, ενώ η Μαριλένα Ιωαννίδου μάς δίνει μια λαχταριστή εκδοχή κοτόπουλου μαγειρεμένη με μαρμελάδα κιτρόμηλο και πουτίγκα με την αγαπημένη της μαρμελάδα.

Eπίσης μαζί με την Καθημερινή αυτή την εβδομάδα ο 3 τόμος του 1821 - Απομνημονεύματα και διηγήσεις με την πένα των πρωταγωνιστών.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ