ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γαστρονόμος Μαΐου: Μαγειρεύουμε ελληνικές μακαρονάδες

Την Κυριακή 12 Μαΐου μαζί με την «Κ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στριφτάρια, χυλοπίτες, σιουφιχτά, φλωμάρια, ματσάτα, μανέστρα, κουσκούς, τραχανάς, ραβιόλες: η κυπριακή και η ελληνική παράδοση είναι γεμάτες ξεχωριστά ζυμαρικά. Καταγράφουμε τα είδη, τις ιδιαιτερότητές τους και τα μαγειρεύουμε ακολουθώντας παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες, ευφάνταστες συνταγές σε ένα τεύχος-έκπληξη που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νοικοκυριό.

Επιπλέον, η Μαριλένα Ιωαννίδου μΑς παρουσιάζει δυο πιάτα απλά και μυρωδάτα, κουνέλι κρασάτο στον φούρνο και καπαμά με αγκινάρες και μανιτάρια.

Η Αθηνά Λοϊζίδου μΑς προτείνει 4 ξεχωριστές συνταγές με τις αγαπημένες μας φράουλες: μαρμελάδα φράουλας, παραδοσιακή συνταγή κρέμας πατισερί με φράουλες, τηγανίτες με σος φράουλας και μους σοκολάτας με φράουλες.

Στο ίδιο πακέτο της «Καθημερινής» το νέο τεύχος του lifestyle περιοδικού Beautiful People καθώς και το ένθετο Αυτοκινήτου.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση

X