ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γαστρονόμος Νοεμβρίου - Η μαγεία της Σμύρνης

Αυτή την Κυριακή 10 Νοεμβρίου μαζί με την «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μετά από 7 χρόνια ο Γαστρονόμος ασχολείται ξανά με την περίφημη σμυρναίικη κουζίνα. Αναμνήσεις, ιστορίες και άγνωστες συνταγές από παλιά κιτάπια. Μια μοναδική, συγκινητική καταγραφή σε μια παραγωγή που θα αφήσει εποχή. 

Σε αυτό το τεύχος του Γαστρονόμου συναντήσαμε γυναίκες με καταγωγή από τη Μικρά Ασία και τη Σμύρνη, οι οποίες μοιράστηκαν πολύτιμες μνήμες και σπουδαίες μαγειρικές συνταγές. Δίπλα στον καφέ τους και στο τσάι τους τα θρυλικά κουλουράκια, το αϊβαλιώτικο ραβανί, γλυκό του κουταλιού σταφύλι και σεκέρ παρέ.

Eπίσης, παρουσιάζουμε τις Μιμή Ντενίση, Κατερίνα Γερονικολού και Νικολέττα Βλαβιανού σε ένα γαστρονομικό δρώμενο στο υποβλητικό σκηνικό της παράστασης «Και από Σμύρνη… Σαλονίκη».

Τέλος, η Mαριλένα Ιωαννίδου μάς προτείνει ασυνήθιστες συνταγές που θα προσθέσουν γεύση στο χορτοφαγικό μενού της νηστείας των Χριστουγέννων ενώ η Aθηνά Λοϊζίδου μάς στρώνει τραπέζι για μακαρονάδες και μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο.

Στο ίδιο πακέτο της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» θα βρείτε το νέο τεύχος του lifestyle περιοδικού «Beautiful People».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση