ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 21:31
°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Προσφορές

Μεγάλοι Έλληνες Ηθοποιοί: Τα μιούζικαλ του σινεμά

Newsroom K

Εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου μαζί με την «Κ»

H εφημερίδα «Η Καθημερινή» κυκλοφορεί τη συλλεκτική σειρά «Μεγάλοι Έλληνες Ηθοποιοί». Πρόκειται για πολυτελή, πολυσέλιδα τεύχη, αφιερωμένα στους μεγάλους ηθοποιούς που χάραξαν τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου με το ήθος και το υποκριτικό ταλέντο τους. Συντάκτης των βιογραφιών και υπεύθυνος για το μεγαλύτερο μέρος του σπάνιου υλικού είναι ο Μάκης Δελαπόρτας.

Κάθε τεύχος περιλαμβάνει τη βιογραφία, φιλμογραφία και τη θεατρογραφία τους αλλά και ανέκδοτο υλικό με διαλόγους και περιστατικά που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Τα κείμενα συνοδεύονται από το εντυπωσιακό εικονογραφικό υλικό από τη ζωή και το έργο τους που έχουν συγκεντρώσει οι ηθοποιοί και οι οικογένειές τους, κινηματογραφικές εταιρείες, το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδας και Μουσεία. Η αφηγηματικά γραμμένη βιογραφία του κάθε ηθοποιού εμπλουτίζεται με δημοσιεύματα – αποκόμματα της εποχής που αποδίδουν τέλεια την ατμόσφαιρα μιας ιστορικής περιόδου του ελληνικού σινεμά αλλά και το κλίμα της κοινωνικοπολιτικής κατάστασης της χώρας.

Αυτό το Σάββατο μη χάσετε το τελευταίο συλλεκτικό τεύχος αφιερωμένο στο Μιούζικαλ, στον μαγικό μουσικοχορευτικό κόσμο του ελληνικού Χόλιγουντ. Μια περιήγηση στις μουσικές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, που αποτέλεσαν στην εποχή τους την καλύτερη διαφήμιση της Ελλάδας στο εξωτερικό. Το αιγαιοπελαγίτικο τοπίο, το ελληνικό καλοκαίρι, το μπουζούκι, το συρτάκι και η λαϊκή μουσική που μέσα από αυτές ταξίδεψαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.  

Στο ίδιο πακέτο της «Καθημερινής» θα βρείτε το νέο τεύχος του lifestyle περιοδικού Beautiful People.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ