ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Γαστρονόμος Απριλίου γιορτάζει το Πάσχα και την Άνοιξη

Την Κυριακή 14 Απριλίου μαζί με την «Κ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι καλύτεροι Έλληνες και Κύπριοι σεφ εμπνέονται από την Ελληνική, κυπριακή και μεσογειακή παράδοση και δημιουργούν μια συναρπαστική συλλογή με λαχταριστά ανοιξιάτικά και πασχαλινά εδέσματα.

Πάρτε μια γεύση του τι θα μπορείτε να διαβάσετε σε αυτή την έκδοση. Μεγάλο αφιέρωμα στο αρνί της Μεσογείου, από το ελληνικό αρνάκι φρικασέ μέχρι το ισπανικό με πάστα ελιάς και το μαροκινό με καρότα και χουρμάδες. Επίσης το κρέας της γιορτής μπορεί εκτός από αρνί, να είναι ένας κόκορας ψητός με μυρωδικά, ένα χοιρινό ρολό αλλά και ένα μοσχαράκι στη λαδόκολλα.

Ζυμώματα από την Ιταλία και την Κύπρο. Μάθετε πως φτιάχνετε το περίφημο ιταλικό τσουρέκι με τη γεύση αμυγδάλου σε σχήμα περιστεριού την "κολόμπα", την πλούσια και φουσκωτή torta Pasquale με σπανάκι αλλά και τις πασκίες, τις κρεατόπιτες από την Πάφο και τα παραδοσιακά καρπασιτικα κουλούρια με αναρή, την κυπριακή μυζήθρα.

Επίσης συνταγές για σαλάτες, μαγειρίτσα δια χειρός Χριστόφορου Πέσκια, φλαούνες και κουλουράκια.

Στο ίδιο πακέτο της «Καθημερινής» θα βρείτε το νέο τεύχος του lifestyle περιοδικού Beautiful People.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση

X