ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΑΕΛ

ΑΕΛ: Δύσκολα με Γκαστανάγια

Παρουσιάζεται αρνητικός σε μείωση απολαβών ο ποδοσφαιριστής

Λίγες εκκρεμότητες παραμένουν απ’ το υπάρχον ρόστερ της ΑΕΛ σε σχέση με τη νέα σεζόν και σύντομα αναμένονται εξελίξεις επί όλων των θεμάτων. Μια από αυτές είναι και η περίπτωση του Ιον Γκαστανάγια.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστή παρά το γεγονός πως είχε καλή σεζόν στην περσινή περίοδο, και πως έδειξε πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή στον οποίο μπορεί να στηριχθεί ο Ντούσαν Κέρκεζ, σε καμιά περίπτωση δεν θεωρείται δεδομένο πως θα βρίσκεται στην ομάδα με τη νέα σεζόν.

Και αυτό γιατί ο ποδοσφαιριστής μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της διοίκησης Σοφοκλέους για μείωση μισθού στη νέα σεζόν.

Επί της ουσίας παρουσιάζεται αρνητικός στη μείωση των απολαβών του και την ίδια ώρα κάνει σκέψεις επιστροφής στην Ισπανία. Μάλιστα το ιδανικό σενάριο για την ίδιο θα ήταν να αγωνίζεται και πάλι στην Μαδρίτη όπου και διατηρεί παράλληλα άλλες επιχειρήσεις.

Για την ώρα λοιπόν, το θέμα παραμένει ανοικτό με τις πιθανότητες αποχώρησης του Ιον Γκαστανάγια να είναι περισσότερες από αυτές της παραμονής. Εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται στις επόμενες μέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ