ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΑΕΛ

ΑΕΛ: Η συμβολή του Μπάμπιτς στον Μαέ

Τα τέρματα του Κροάτη ήταν κάτι παραπάνω από βαθμούς για τους «γαλαζοκίτρινους»

Η αλήθεια είναι ότι κανένας ποδοσφαιριστής που ήρθε στην ομάδα της Λεμεσού τους τελευταίους μήνες δεν ήταν «μεταγραφή αεροδρομίου», όμως όλοι τους μαζί κατάφεραν να συνθέσουν μια πολύ ισχυρή και σαφέστατα υπολογίσιμη ομάδα.

Ένας από αυτούς που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι είναι και ο Μάτκο Μπάμπιτς, ο οποίος βοήθησε με τον τρόπο του ούτως ώστε η ΑΕΛ να γίνει ακόμη πιο παραγωγική.

Και με την έννοια «βοήθησε» δεν γίνεται αναφορά μόνο στα εφτά γκολ που σκόραρε ο ίδιος, αλλά και στα δώδεκα που πέτυχε ο έτερος επιθετικός της λεμεσιανής ομάδας, Ριάν Μαέ.

Συγκεκριμένα, ο Βελγομαροκινός ξεκίνησε τη χρονιά ως η πρώτη επιλογή για την κορυφή της «γαλαζοκίτρινης» επίθεσης, αλλά για ένα διάστημα ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σταντάρ Λιέγης δεν ήταν αρκετά παραγωγικός, με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του από τον 22χρονο Κροάτη.

Ο Μπάμπιτς πήρε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε, αφού σε πέντε παιχνίδια κατάφερε να σκοράρει εφτά γκολ, πράγμα που τον καθιέρωσε στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του για αρκετά παιχνίδια.

Βέβαια η συνέχεια για τον Μάτκο δεν ήταν ανάλογη και ως εκ τούτου τον τελευταίο καιρό αγωνίζεται κυρίως ως αλλαγή. Παρόλα αυτά, είναι νεαρός με σημαντική προοπτική και εναπόκειται στον ίδιο το αν στο μέλλον θα μπορέσει να μονιμοποιηθεί στην ενδεκάδα της ΑΕΛ.

Αυτό που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο είναι ότι ο γεννημένος στο Ζάγκρεμπ επιθετικός, με τα καλά παιχνίδια που έκανε τους προηγούμενες μήνες, έδωσε ώθηση στον Μαέ ούτως ώστε να δουλέψει περισσότερο και γίνει ακόμη πιο παραγωγικός.

Απόδειξη στο γεγονός ότι ο Βελγομαροκινός επέστρεψε δριμύτερος είναι το πως τα εννέα από τα δώδεκα γκολ που σκόραρε στον φετινό μαραθώνιο, ήρθανε μετά από τα εφτά που είχε βάλει ο Μπάμπιτς!

Η ουσία για την ομάδα της Λεμεσού είναι ότι οι ποδοσφαιριστής της δείχνουν να έχουν θέληση για δουλειά και αυτό αναμφίβολα είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει κάποιος…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ