ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΑΕΛ

ΑΕΛ: Με τον «πύργο» στο photo finish

Μέσα και ο Μπουνόζα στο τέλος της κανονικής διάρκειας

Από τον καιρό που έχουν να παίξουν μαύρα μάτια κάναμε να τους δούμε, όμως η ώρα της επιστροφής τους είναι κοντά. Για τον πρώτο, η πόρτα της αποστολής άνοιξε από το παιχνίδι που μας πέρασε, ενώ για τον δεύτερο έχετε ήδη ενημερωθεί πως αναμένεται να γίνει το ίδιο από το μεθεπόμενο.

Στο ίδιο ματς, πάντως, το καλό με τους επί μονίμου βάσεως για μπόλικες εβδομάδες απόντες τριτώνει, αφού μετά τους Μεντόγεβιτς και Έουλερ αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση μετράει και ο Γκορντάν Μπουνόζα.

Ο δίμετρος στόπερ ξεπέρασε εντελώς το πρόβλημα που τον είχε... ξαπλώσει στο κρεβάτι του χειρουργείου στα μέσα Νοεμβρίου

Ο δίμετρος στόπερ ξεπέρασε εντελώς το πρόβλημα που τον είχε... ξαπλώσει στο κρεβάτι του χειρουργείου στα μέσα Νοεμβρίου. Η πορεία της αποθεραπείας και της ενδυνάμωσης κύλησε μια χαρά και οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει πλήρως, με αποτέλεσμα να ανεβάσει στροφές και να προπονείται πλέον σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Μπουνόζα δεν θα πιεστεί να επιστρέψει προτού φτάσει στα επίπεδα που πρέπει σε φυσική κατάσταση, συνεπώς δεν αναμένεται να είναι στην αποστολή του αγώνα της Παρασκευής (15/1) κόντρα στην ΕΝΠ. Από το παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής απέναντι στη Δόξα, ωστόσο, αναμένεται να είναι ξανά στη διάθεση του προπονητή του, ο οποίος στην ουσία τον είχε στερηθεί από τον περασμένο Οκτώβριο. Η τελευταία συμμετοχή από τις έξι συνολικά που μετρά στο πρωτάθλημα ήταν την τελευταία μέρα εκείνου του μήνα, με αντίπαλο τον Ερμή.

Εάν όλα πάνε κατ' ευχήν, λοιπόν, το μοναδικό όνομα που θα συνεχίσει να αναγράφεται στο απουσιολόγιο της ΑΕΛ το επόμενο διάστημα θα είναι αυτό του Ανδρέα Αβραάμ, που είχε αποχωρήσει τραυματίας από το παιχνίδι με την Ομόνοια και θα απουσιάσει τις ερχόμενες εβδομάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ