ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 18:00
32°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Ανόρθωση: Μέχρι τέλους!

Newsroom 24sports

Θα παλεύει όσο υπάρχουν ένδικα μέσα που της το επιτρέπουν

Η απόφαση για τη διακοπή του πρωταθλήματος δε βρήκε την Ανόρθωση απλά να διαφωνεί, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς και προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο. Από εδώ και πέρα, αφού στους ποδοσφαιριστές και τον Κετσπάγια δεν επετράπη να διεκδικήσουν ό,τι υπήρχε να διεκδικηθεί μέσα στο γήπεδο, αναλαμβάνουν να «παίξουν μπάλα» οι νομικοί.

Το γραφείο Χρύση Δημητριάδη την εκπροσωπεί και έχουν ήδη κοινοποιηθεί στην ΚΟΠ και την UEFA δυο επιστολές (δες ΕΔΩ), ενώ δόθηκαν στην ομοσπονδία και εναλλακτικές επιλογές ώστε να μην φτάσει το πράγμα στις δικαστικές αίθουσες. Τη δεδομένη στιγμή, από πλευράς Ανόρθωσης εξακολουθούν να πιστεύουν πως η προκήρυξη δε διευκρινίζει το κριτήριο ισοβαθμίας σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης όλων των αγώνων και θα το κυνηγήσουν όσο πάει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως από την UEFA βγήκε μια απορία για το κατά πόσο δικαιολογείται η οριστική διακοπή βάση των κρουσμάτων Κορωνοϊού που έχουμε στην Κύπρο. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα μας τιμωρήσουν κιόλας.

Τη δεδομένη στιγμή, δείχνουν διάθεση να φτάσουν ακόμη και στο CAS. Διαδικασία όμως μη αθλητική και έτσι δεν μπορεί να προσδιοριστεί χρονικά η εκδίκαση της υπόθεσης

Κάθε γραμμή της επίσημης ανακοίνωσης της ΚΟΠ θα την ξεπατικώσουν για να βρουν νομικά σημεία να στηρίξουν την προσφυγή τους.

Τη δεδομένη στιγμή, δείχνουν διάθεση να φτάσουν ακόμη και στο CAS. Διαδικασία όμως μη αθλητική, το CAS δικάζει με διαδικασίες τακτικού δικαστηρίου, και έτσι δεν μπορεί να προσδιοριστεί χρονικά η εκδίκαση της υπόθεσης. Αντιλαμβάνεστε πως αρκετές ομάδες σε όλη την Ευρώπη θα θελήσουν να κάνουν το ίδιο άρα ο φόρτος εργασίας θα είναι μεγάλος.

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Κρις Γεωργιάδης, είναι μέτοχος του δικηγορικού γραφείου Χρύση Δημητριάδη και πρώην δικαστής του CAS. Σαφώς και τις διαδικασίες εκεί τις γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

Να σημειώσουμε πως ένας από τους λόγους για να μην μετρήσει η απόφαση της ΚΟΠ για το πώς παν οι ομάδες Ευρώπη είναι και ο εξής (μετάφραση ιστοσελίδας ΚΟΠ):

«Αν υπάρχει το κοινό αίσθημα της αδικίας για την ομάδα που έχει επιλεγεί». Με την απόφαση να έχει ψήφους 18-2, είναι συζητήσιμο αν μπορεί να θέσει κάτι τέτοιο ο σύλλογος της Αμμοχώστου. Αν το κοινό αίσθημα αδικίας αφορούσε το φίλαθλο κοινό, θα κάναμε άλλη συζήτηση βέβαια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ