ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:01
22°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Stories

Μια live μετάδοση που αφυπνίζει

Της Έλενας Αποστόλου

Η «πορεία» ενός ευσυνείδητου οδηγού που με κίνδυνο της ζωής του, ακολούθησε με το όχημά του έναν ηλικιωμένο που πεισματικά συνέχιζε την πεζοπορία του στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Μια πράξη που σχολιάστηκε θετικά και συγκίνησε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ένα live video στο facebook που αφύπνισε. Σχεδόν 26 χιλιάδες προβολές σε ένα 24ωρο, 75 κοινοποιήσεις και εκατοντάδες σχόλια, για το live video που έκανε ένας ευσυνείδητος οδηγός, ο Κυριάκος, όταν αντιλήφθηκε ηλικιωμένο άνδρα να διακινείται πεζός στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου και αφού προσπάθησε μάταια να τον βοηθήσει και να τον οδηγήσει στον προορισμό του, στη συνέχεια τον «προστάτευσε» με το αυτοκίνητό του.

00.00 μέσα στο highway…. 00.43 κρίμα που τον Θεό.

Ανθρωπιά, μια λέξη συνώνυμη της καλοσύνης που περιγράφει έναν άνθρωπο που νοιάζεται για τον συνάνθρωπό του, χωρίς αντίτιμο. Μια live μετάδοση, που μας αφυπνίζει, καθώς ο οδηγός έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του προκειμένου να διαφυλάξει τη ζωή ενός αγνώστου, στην προκειμένη περίπτωση, ενός ηλικιωμένου που κινδύνευε.

1.28 κοιτάτε, παιθκιά...2.00 να μην τον τσιλλήσει κανένας.

Καρέ-καρέ κατέγραψε με το κινητό του τις στιγμές, τις οποίες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ζητώντας απεγνωσμένα τη βοήθειά τους... Μια κραυγή αγωνίας αφότου ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν. Σκοπός του, να ενεργοποιηθούν ώστε να βοηθήσουν και αυτοί με τη σειρά τους για να σπεύσει πιο γρήγορα η αστυνομία στην περιοχή.

3.07 κινδυνεύει η ζωή μου, παιδιά... ώστε να σκοτωθώ κι εγώ 3.32 ο Θεός να μας γλέπει

Τέλος καλό, όλα καλά, καθώς ο 74χρονος με προβλήματα υγείας, μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Επισκοπής για να παραδοθεί με ασφάλεια στους οικείους του, χάρη στον ευσυνείδητο οδηγό, που με κίνδυνο της δικής του ζωής, στάθηκε φύλακας άγγελος για τον ηλικιωμένο. Μια πράξη που σίγουρα μας υπενθυμίζει να μην προσπερνάμε κανέναν αδιάφορα και απλώς να φερόμαστε ανθρώπινα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ