ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 10:27
28°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Α. Κυπριανού σε Αναστασιάδη: Ο χρόνος μετρά αντίστροφα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Διερωτήθηκε, ποια πρωτοβουλία ανέλαβε από το ναυάγιο του Κραν Μοντανά και μετά σημειώνοντας πως «καμία απολύτως»

Στην εκτίμηση ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα και ότι ο ΠτΔ είτε δεν το συνειδητοποιεί, είτε αδιαφορεί προέβη σε ομιλία του ο ΓΓ της ΚΕ ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού στο πλαίσιο της παρουσίασης των υποψηφίων στις Ευρωεκλογές στην Πάφο.

Ο κ. Κυπριανού διερωτήθηκε, ποια πρωτοβουλία ανέλαβε από το ναυάγιο του Κραν Μοντανά και μετά σημειώνοντας πως «καμία απολύτως», ενώ αναφέρθηκε και στις χτεσινές αναφορές του κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου ο οποίος-ανέφερε- είχε πει ότι «είναι απαίτηση μας προτού προχωρήσει η κ. Λουτ, η τουρκική πλευρά να καταθέσει τις θέσεις της στα έξι κεφάλαια του ΓΓ ή να τοποθετηθεί στις θέσεις που καταθέσαμε εμείς».

Θέλουν, σημείωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ,«να γίνουν διαπραγματεύσεις προτού καν αυτές αρχίσουν» προσθέτοντας πως δυστυχώς «ο κ. Αναστασιάδης μας επιβεβαιώνει καθημερινά πως δεν έχει όραμα για την επανενωμένη Κύπρο».

Αντιθέτως, συνέχισε, «με τη στάση του, υποβοηθά την τουρκική αδιαλλαξία και ότι σκορπιέται στον κόσμο η απαισιοδοξία ότι το Κυπριακό δεν μπορεί να λυθεί». Πρόσθεσε ακόμη πως το χειρότερο είναι ότι δημιουργείται χώρος για να μπουν πάνω άλλες ιδέες στο τραπέζι, αλλά και μέχρι και ιδέες,- όπως είπε- που υποβάλλουν τη διχοτόμηση της Κύπρου.

Ο κ. Κυπριακού είπε πως δεν θα κουραστεί να το λέει ότι η διχοτόμηση ήταν ο στόχος όσων διέταξαν το έγκλημα σε βάρος της Κύπρου, ήταν το όραμα του Ραούφ Ντενκτάς και ότι δεν πρόκειται ποτέ να την αποδεχτεί.

Ακολούθως αναφέρθηκε σε αναφορές του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και στην πρόταση του για την αποκεντρωμένη ομοσπονδία. Ακόμα είπε, «περιμένουμε να μας πει ποιες αρμοδιότητες θέλει να μεταφερθούν από το κεντρικό κράτος στις συνιστώσες οντότητες» σημειώνοντας πως από το 2012 ακόμα περιμένουν να τους πει.

Δεν μπορούν να κοροϊδεύουν τους πάντες για πάντα, είπε ο κ. Κυπριακού , σημειώνοντας πως αυτό οφείλουν να το καταλάβουν.

Πρόσθεσε δε πως εδώ και μια εβδομάδα περιμένουν να τους πουν ποιες ενέργειες έκαναν αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ.

Μας έλεγαν και μας ξανάλεγαν είπε,«ότι θωράκισαν την ΑΟΖ με την πολιτική και τις συνεργασίες τους» προσθέτοντας πως , «δυστυχώς αποδεικνύεται ότι η κυπριακή ΑΟΖ είναι διάτρητη και το Μπαρμπαρός βολτάρει ελεύθερα στα αδειοδοτημένα οικόπεδα, δίχως κανένας από τη διεθνή κοινότητα να αντιδρά».

Λένε συνέχισε, ότι προβαίνουν σε ενέργειες αλλά δεν μπορούν να τις δημοσιοποιήσουν γιατί θα ακυρωθούν σημειώνοντας πως το καθετί κρίνεται από το αποτέλεσμα και διερωτήθηκε ποιο είναι το αποτέλεσμα των ενεργειών τους.

Οι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ στις ευρωεκλογές είναι οι Γεωργίου κ. Γιώργος Βουλευτής ΑΚΕΛ- Αριστερά Νέες Δυνάμεις της Επαρχίας Λάρνακας, Φιλόλογος 55 ετών- Γεωργίου Χρύσανθος ( Άθως) Ιατρός, Χειρούργος , Πρόεδρος Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων 48 χρόνων, - Kizilyurek Niyazi Πανεπιστημιακός Καθηγητής στο Τμήμα Τουρκικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου 59 ετών – Κουκουμάς Γιώργος Νομικός Συνεργάτης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 35 ετών,- Νικολάου Μαρίνα Πολιτική Επιστήμονας, Μέλος Γραμματείας Ομάδας Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς / Βόρειας Πράσινης Αριστεράς 32 ετών, και τέλος Συλικιώτης Νεοκλής Ευρωβουλευτής ( επαναδιεκδικεί θέση στα έδρανα) Μηχανολόγος Μηχανικός 59 χρόνων.

ΣΧΟΛΙΑ

To 2004 θα τσιμεντώνατε. Τώρα ψάχνετε να μας απεγκλωβίσετε από τα τσιμέντα σας. Το πουλλίν επέτασεν (από τότε)!

Ενδιαφερόμενος Πολίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ