ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:56
24°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Ανοιχτό το θέμα του Γενικού Ελεγκτή για την κυβέρνηση

Newsroom K

Διάψευση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ότι δήλωσε πως τον θέμα με τις διαρροές έχει καλυφθεί για την Κυβέρνηση

Το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Γενικό Ελεγκτή και την δημοσιοποίηση της έκθεσης για το σύστημα εφεδρείας της Εθνικής Φρουράς δεν έχει κλείσει για την κυβέρνηση. Το συμπέρασμα αυτό εξάγεται από σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου και το πώς μεταδόθηκαν από μερίδα ηλεκτρονικών μέσων.

Συγκεκριμένα μεταδόθηκε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ερώτηση για το θέμα της εφεδρείας φέρεται να απάντησε πως το θέμα έχει καλυφθεί για την κυβέρνηση απάντησε που παρέπεμπε πως το θέμα για την κυβέρνησε έκλεισε. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση διαψεύδοντας πως δήλωσε κάτι τέτοιο και πως η ακριβής δήλωσής του ήταν πως το «το θέμα έχει καλυφθεί από την Κυβέρνηση».

Η διευκρινιστική δήλωση.

«Αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε για την εφεδρεία θα ήθελα να διευκρινίσω ότι σε δηλώσεις που έκανα σήμερα και αφού επεξήγησα τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει το Υπουργείο Άμυνας και η Κυβέρνηση, για να αντιμετωπιστούν χρόνιες αδυναμίες και τυχόν κενά, η ακριβής διατύπωση ήταν ότι «το θέμα έχει καλυφθεί από την Κυβέρνηση» αναφερόμενος στις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η Κυβέρνηση -και όχι «έχει καλυφθεί για την Κυβέρνηση», όπως μεταδίδεται.»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ