ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:14
20°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Με ομόφωνες τροπολογίες θα οδηγηθούν στη Βουλή οι κανονισμοί για τους άλλους επαγγελματίες ΓεΣΥ

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Στους κανονισμούς ενσωματώνονται οι απόψεις που εκφράστηκαν ενώπιον της Επιτροπής και οι κανονισμοί παρουσιάζουν ομόφωνες προσεγγίσεις, ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου

Με ομόφωνες τροπολογίες θα οδηγηθούν ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής οι κανονισμοί που συζήτησε την Πέμπτη, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Υγείας και αφορούν δευτερογενή νομοθεσία για του Γενικού Συστήματος Υγείας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας Κώστας Κωνσταντίνου, στους κανονισμούς ενσωματώνονται οι απόψεις που εκφράστηκαν ενώπιον της Επιτροπής και οι κανονισμοί παρουσιάζουν ομόφωνες προσεγγίσεις και διαφαίνεται ότι θα οδηγηθούν στην Ολομέλεια της Βουλής με ομόφωνες τροπολογίες, οι οποίες διασκεδάζουν τις οποίες ανησυχίες υπήρχαν.

Διευκρίνισε ότι οι πλείστες τροπολογίες αφορούν τους άλλους επαγγελματίες υγείας, του Γενικού Συστήματος Υγείας.

Στην ημερήσια διάταξη, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Υγείας είχε το τροποποιητικό νομοσχέδιο για τη Φαρμακευτική και τα Δηλητήρια και τους κανονισμούς του Γενικού Συστήματος Υγείας (Άλλοι Επαγγελματίες Υγείας), τους κανονισμούς του ΓΕΣΥ για Νοσηλευτές και Μαίες και τους κανονισμούς για τις Συντάξεις και Χορηγήματα των Ιατρών και Οδοντιάτρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ