ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:44
24°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Ορφανίδου: Στόχος η καθημερινή επαφή με τους πολίτες

Newsroom K

«Δεν τρέφω αυταπάτες όσον αφορά στην απογοήτευση και απαξίωση των πολιτών, ιδίως της νέας γενιάς, προς τους πολιτικούς», αναφέρει χαρακτηριστικά

Έχοντας πλήρη συναίσθηση του βάρους της ευθύνης του βουλευτικού αξιώματος το οποίο αναλαμβάνει επίσημα, πλέον, η Σάβια Ορφανίδου, με γραπτή της δήλωση, παραθέτει τους στόχους της και ευχαριστεί τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους. Η κα Ορφανίδου ανακηρύχθηκε το πρωί της Πέμπτης 05/12 βουλεύτρια του ΔΗΣΥ στην επαρχία Λευκωσίας, στα γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης της πρωτεύουσας.

Στόχος της, επισημαίνει, είναι η καθημερινή επαφή με τους πολίτες και τα οργανωμένα σύνολα για την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Αυτούσια η δήλωσή της:

«Με τη σημερινή ανακήρυξή μου από τον Έπαρχο Λευκωσίας ως Βουλευτή ΔΗΣΥ Λευκωσίας, θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη και τις ευχές και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι ακούραστα για τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και της ευημερίας των πολιτών.

Έχω πλήρη συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης που αναλαμβάνω με το βουλευτικό αξίωμα, μιας ευθύνης που απαιτεί σοβαρότητα, συνέπεια στον πολιτικό λόγο, μα πάνω από όλα αξιοπιστία, ειλικρίνεια και πολιτικό πολιτισμό.

Στόχος μου είναι η καθημερινή επαφή με τους πολίτες, τους οργανωμένους φορείς και σύνολα ώστε να ενισχυθεί η πραγματική οικονομία, να ενθαρρυνθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και η βιώσιμη ανάπτυξη που σέβεται το περιβάλλον, το οποίο δυστυχώς βάλλεται σε παγκόσμιο επίπεδο και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ανθρωπότητας.

Στην εξίσωση της δικής μου δράσης, προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρέπει να απουσιάζουν οι πολίτες, οι οποίοι πρέπει να είναι πάντοτε στον πυρήνα της κάθε πολιτικής. Μιας πολιτικής που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, παρέχει ίσες ευκαιρίες, ενδυναμώνει τον ρόλο της γυναίκας και κτίζει κοινωνίες που ενισχύουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας.

Κυριότερα όμως, θα αξιοποιήσω τον χρόνο που θα έχω στο βουλευτικό αξίωμα για να ασχοληθώ ενεργά με την προσπάθεια που ενισχύει την πατρίδα μας στον μεγάλο αγώνα για ελευθερία και επανένωση.

Δεν τρέφω αυταπάτες όσον αφορά στην απογοήτευση και απαξίωση των πολιτών, ιδίως της νέας γενιάς, προς τους πολιτικούς. Είναι μια πραγματικότητα, που ως νεαρή πολιτικός, με προβληματίζει και με πληγώνει. Όμως, μέσα από διαφανείς και ειλικρινείς πολιτικές και μέσα από συλλογική προσπάθεια, θα προσπαθήσω να βελτιώσω τα πράγματα προς το καλύτερο.

Χρειάζεται να δώσουμε μάχες για την ευημερία του τόπου μας σε κάθε επίπεδο και σε αυτές τις μάχες θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ επάξια.

Ευχή μου είναι πως σε αυτό το ταξίδι θα σας έχω συνοδοιπόρους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ