ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 18:00
32°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Τα τρία βήματα του ΔΗΣΥ μετά το διευρυμένο πολιτικό γραφείο

Newsroom K

Αξιολογεί το εκλογικό αποτέλεσμα, στέφει το βλέμμα στην βάση του και κωδικοποιεί τις θέσεις του

Χτες έλαβε χώρα το προγραμματισμένο, διευρυμένο πολιτικό γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού. Σε αυτό συμμετείχαν 200 προσωπικότητες, αξιωματούχοι του κόμματος και ενεργά μέλη της πολιτικής ζωής του τόπου, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Σύμφωνα με τα όσα τονίζει ο ΔΗΣΥ θα προχωρήσει συντονισμένα στα επόμενα βήματα τα οποία είναι:

1. Εις βάθος αξιολόγηση του εκλογικού αποτελέσματος από μια επιτροπή πολιτικών προσώπων που δεν είχαν εμπλοκή στην καθημερινή διαχείριση των θεμάτων, ώστε η αξιολόγηση και η ανάλυση που θα προκύψει να είναι αμερόληπτη. Η ίδια επιτροπή, με επικεφαλής τον πρώην αναπληρωτή Πρόεδρο και ευρωβουλευτή Παναγιώτη Δημητρίου, θα εξετάσει και τις δομές που αφορούν την οργάνωση του κόμματος, ώστε να επέλθουν σαφείς προτάσεις βελτίωσης και στους τομείς όπου αυτό απαιτείται, μετά και τα όσα ειπώθηκαν στο διευρυμένο πολιτικό γραφείο.

2. Πορεία προς τη βάση του Δημοκρατικού Συναγερμού ξεκινώντας από τις επαρχίες άμεσα το επόμενο διάστημα στις εξής ημερομηνίες:
Λευκωσία – Τρίτη 11/6, 6:30μμ, Αίθουσα Αμμόχωστος
Λεμεσός – Τετάρτη 12/6, 6:30μμ, Επαρχιακά Γραφεία Λ/σού – 2ος όροφος
Αμμόχωστος – Πέμπτη 13/6, 7μμ, Δημαρχείο Παραλιμνίου
Πάφος – Παρασκευή 14/6, 6:30μμ, ΣΕΚ Πάφου
Λάρνακα – Τετάρτη 19/6, 7μμ, Επαρχιακά Γραφεία ΔΗΣΥ

3. Την κωδικοποίηση των θέσεων του Δημοκρατικού Συναγερμού πάνω στα μεγάλα ζητήματα του τόπου: Το κυπριακό, με επικεφαλής τον Ιωάννη Κασουλίδη, την οικονομία, την ενέργεια, τα κοινωνικά θέματα, περιβάλλον κ.α., με ανάθεση σε πολιτικά στελέχη και νέους ανθρώπους για την ετοιμασία αυτής της κωδικοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ

Συμβουλή προς κομματόσκυλα: κάνετε μια καλή έρευνα γιατί σας έγραψαν τα μέλη σας και θα αντιληφθείτε πολλά πράγματα. Μπείτε όμως σε βάθος!!!

ΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ