ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γαστρονόμος Σεπτεμβρίου: Ταξιδεύουμε στην Νάπολη

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου μαζί με την «Κ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Γαστρονόμος Σεπτεμβρίου μας ταξιδεύει στη Νάπολη και μας σερβίρει αυθεντικές συνταγές από Ναπολιτάνους. Επαγγελματίες και οικιακοί μάγειρες και μαγείρισσες μαγειρεύουν τις λιχουδιές του τόπου τους αποκλειστικά για τον Γαστρονόμο, ενώ ο Στέλιος Παρλιάρος μας προτείνει συνταγές για Ναπολιτάνικα γλυκά.

Το τεύχος αυτού του Γαστρονόμου είναι η βαλίτσα μέσα στην οποία χώρεσαν οι εμπειρίες, οι γεύσεις, οι ιστορίες και οι συνταγές που φέραμε μαζί μας. Μια γνωριμία με την σπουδαία ‘φτωχική’ κουζίνα του Ιταλικού Νότου, μέσα από ένα αποκαλυπτικό ταξίδι 7 ημερών στην πρωτεύουσα της Καμπανίας. Περιδιαβαίνουμε τις αγορές της, γνωρίζουμε τα πάντα για τα εμβληματικά προϊόντα της, όπως την βουβαλίσια μοτσαρέλα και το λιμοντσέλο, πίνουμε καφέ «στον πάγκο», τρώμε τηγανητή πίτσα και μαθαίνουμε να τρώμε και να μαγειρεύουμε σαν βέροι Ναπολιτάνοι.

Ένα συλλεκτικό τεύχος που δεν πρέπει να χάσετε! Περιλαμβάνονται όλα τα μαγαζιά που αξίζει να επισκεφθούμε στη Νάπολη, εστιατόρια, τζελατερίες, καφέ, μπαρ, street food, πιτσαρίες κ.λπ. Επίσης σας συστήνουμε τα εμβληματικά ναπολιτάνικα προϊόντα, πώς παρασκευάζονται, πώς τα απολαμβάνουμε.

Τέλος, στο Γαστρονόμο Σεπτεμβρίου, η Αθηνά Λοїζίδου μας προτείνει παραδοσιακά, σιροπιαστά γλυκά και η Μαριλένα Ιωαννίδου μας μαγειρεύει υπέροχο χταπόδι λεμονάτο.

Στο ίδιο πακέτο της «Καθημερινής» θα βρείτε το νέο τεύχος του lifestyle περιοδικού «BeautifulPeople».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση